• Danmarks plakater
  • Danmarks plakat i kobber

GENERELLE OPLYSNINGER OM TYPEMAP.DK
Virksomhedens juridiske navn: GraFISK
Indehaver: Allan Jørgensen
CVR-nummer: 27331696

ADRESSE:
Typemap.dk
Langengen 82
4000 Roskilde
Danmark
Tlf.: 2859 0558

PRISER
Alle priser på typemap.dk angives i DKK og er inkl. moms og fragt.

BETALING
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når vi afsender varerne. Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande. På Typemap.dk kan du betale med flg. betalingskort: Dankort, Visa Dankort.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Typemap.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag din ordre er afsendt.

Bestillingsprocessen på Typemap.dk kan overordnet opdeles i fire trin

Trin 1. Valg af varer – Varer vælges i butikken og tilføjes til varekurven

Trin 2. Adresseoplysninger – Leveringsadresse mm. indtastes

Trin 3. Betalingsmåde – Den ønskede betalingsmåde vælges

Trin 4. Godkendelse af ordren – Alle bestillingsoplysninger er samlet i overskuelig form. Efter dette vindue åbnes betalingsvinduet, og betalingen kan gennemføres på den valgte form.

LEVERING
Det er vores målsætning at alle ordrer afsendes indenfor 3 arbejdsdage. Vi benytter Post Danmark til forsendelse af alle vores varer.
FORTRYDELSESRET (Hvis du fortryder dit køb)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

1.  har modtaget din vare

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at ringe på tlf. 28 59 05 58 eller sende en mail til hallo@typemap.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 50 DKK.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Typemap.dk
Langengen 82
4000 Roskilde
Danmark

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET (Hvis der er noget galt med varen)
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles på hallo@typemap.dk eller på 28 59 05 58 i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max 4 uger som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger – se kapitlet vedr. Returnering og dækning af udgifter hertil Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Typemap.dk
Langengen 82
4000 Roskilde
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Typemap.dk
Langengen 82
4000 Roskilde
Danmark
hallo@typemap.dk

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos (indsæt virksomhedens juridisk navn) og opbevares i fem år,

hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Kun indehaveren af Typemap.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Indehaveren af Typemap.dk er Allan Jørgensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Typemap.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos GraFISK har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til GraFISK via e-mail hallo@typemap.dk.